Modele de sperietori

    Dans acest caz, va putem recomanda un Tun antipasari cum ar fi Zon Mark (http://www.pestcontrol-expert.ro/tun-propan-anti-pasari.html). Acesta poate Acoperi o suprafata de pana la 3 ha. Descurajeaza si previne Asezarea pasarilor, dans Special a porumbeilorutilizare Diversa, in LocURI Dor.. Depinde care sunt permisiunile in Zona respectiva. De exemplu, pentru suprafete mai mari se pot monta tunuri anti PASARI ca Zon Mark 4 (http://www.pestcontrol-expert.ro/zon-mark-4-tun-anti-pasari.html). Balon cu Elemente décoratif ce résulte pasarile de filo fructiferi, Vita de vie sau arbustii.. Lupta impotriva pasarilor cu ajutorul repelentilor Chimici. Repelentii pentru PASARI sunt substante cu proprietati speciale, care sa nu fie suportate de porumbei sau vrabii, impiedicand-le astfel sa se aseze acolo unde sunt aplicate. Dupa o perioada mai Lunga de timp in care se foloseste repelentul, pasarile se obisnuiesc sa Evite Zona si astfel nu vor mai aparea. . Se pot aplica PE glafurile ferestrelor Tepi antipasari (http://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-inox-64-3r.html, http://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-60-3-randuri.html). Mai aveti posibilitatea de a aplica repelenti sub forma de gel cum ar fi Optic gel (http://www.pestcontrol-expert.ro/optic-gel-repelent-pasari.html).

    Puteti utiliza gel anti-oiseaux (http://www.pestcontrol-expert.ro/bird-x-repelent-bird-proof-gel-repelent-pasari.html) acesta se aplica PE portiunile unde pasarile pot ateriza, reducandu-se suprafata de aterizare a pasarilor. Chiar daca acestea vin, datorita gelului ele sunt deranjate si o sa paraseasca zona. Buna! Comme avea nevoie si eu de un sfat dans legatura cu porumbeii. Urmeaza sa ma mut intr-o mansarda, deasupra careia este Podul casei peline de gainat si porumbei Morti (Unii au Capul Retezat si ma intreb cum s-a intamplat asta. Nu pot ajunge pisici acolo sus). Astfel: 1. pot de sperme dezinfecta Podul, astfel incat sa nu mai reprezinde o sursa de infectie pentru Familia MEA? 2. OARE ce ar putea sa decapiteze porumbeii acolo sus? Se poate sa fie soareci, Sobolani? AM probleme cu porumbeii Care s-au Mutat DIN tot satul in grajdul meu PT CAI. Grajdul are ventilatie naturala CEEA CE inseamna ca aerisirile de la partea superioara a peretilor si cele DIN Tavan sunt deschise permanent (mai Jult be sau mai Poutine functie de anotip).

    Nu pot Pune plase pt ca geamurile se deschid spre extérieur si sunt actionate cu motorase. Grajdul e f traditionale (CAM 5m la grinzi si 6,5 m la coama acoperis). Dispozitivele DIN Comert Care imitations PASARI de Prada si sunete nu functioneaza. Am nevoie de un sfat si daca se poate sa angajez expert sa ma scape de EI-FARA SA II OMOARE. Multumesc Buna Ziua, am o problema cu o ciocanitore Care “Ataca” termoizolatia casei. Afacut Gauri dans polistiren. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc, Sorin cel mai indicat este sa curatati Zona respectiva de éventualele cuiburi, apoi sa le asupati. Unde permite suprafata, se pot monta Tepi PASARI 40/2 (https://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-40-2-randuri.html) sau 80/4 (https://www.pestcontrol-expert.ro/tepi-pasari-polix-80-4.html). Este conceput pentru utilizare en extérieur-potrivit pentru gradini, terase, balcoane, livezi etc. Am o problema cu pasarile Care mananca fructele DIN livadă.

    Ce soluție puteți recomanda? Se pretează și gelul Optic? Buna Seara, avem aceeasi problema de Tip “Luminator = curte interioara” cu porumbei. Sa inteleg ca PLASA la care va referiti nu poate fi livrata de magazinul d-voastra? Nu exista riscul ca porumbeii sa se “aseze” PE PLASA si sa poate ASA sa continuie “fecaliazarea” curtii interioare? O Alta solutie pe care am vazut-o oferita dans Internet la un magazin German consta in camerieri unei retele de cabluri de inox extrem de subtiri, de ex. 0,6 mm, pe care porumbeii nu se pot ASEZA si nici Trece printre cabluri daca aceseta sunt amplasate corespunzator. Aveti poate o solutie similara pe care o puteti oferi? Cu multumiri anticiper, Adrian.